Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 20 Maart 2008 Van Hienen Breezand BV en Antha onder één dak verder

Na een periode van onzekerheid en speculaties is er duidelijkheid over de voortgang en invulling van machinefabriek Antha. Nadat ondernemer Piet Warmerdam begin dit jaar een deel van het personeel van Antha bij van Hienen Breezand BV had ondergebracht, heeft hij nu ook de voorraden, gebouwen en intellectuele eigendommen van Antha per omgaande overgenomen.

Beide bedrijven hebben een lange historie in de productie en verkoop van machines voor de bloembollensector. Door het samengaan van deze twee bedrijven ontstaat er een sterke en brede basis met veel kennis onder één dak. Dit levert een voordeel op voor de afnemers. Het handelspakket van beide bedrijven blijft hetzelfde met sterk merken als; Schouten, Nobels, van Dijke, Breston, Cremer, Sauer-Danfoss enz.

De opzet is om de twee bedrijven letterlijk onder één dak samen te voegen. Machinefabriek Antha zal doorgaan op de huidige locatie aan de Wijdenes Spaansweg in Breezand en in de aankomende periode zal ook Van Hienen Breezand BV daar naartoe verhuizen. De voortzetting van machinefabriek Antha levert vele positieve reacties uit het bloembollenvak op en is voor de eigenaar en werknemers een goed begin voor de toekomst. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl