Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 20 Maart 2008 Uitreiking International Business Award 2007 - 3 april

De Kamer van Koophandel Noordwest-Holland organiseert de International Business Award verkiezing International Business Award 2007 in samenwerking met het Noordhollands Dagblad, PricewaterhouseCoopers, MKB Noordwest-Holland en VNO-NCW-West. De uitreiking wordt gehouden op donderdag 3 april a.s. in het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen, van 16.30 uur tot 22.30 uur. Om 21.00 uur zal de winnaar bekend worden gemaakt. Het doel van de verkiezing is het stimuleren en erkennen van internationaal ondernemerschap.

De winnaar wordt gekozen uit vijf genomineerden: HGG Profiling Equipment B.V. uit Wieringerwerf, VWS Export-Import of Flowerbulbs uit Broek op Langedijk, Wind Energy Solutions (W.E.S.) B.V. uit Opmeer, Seed Processing Holland B.V. uit Enkhuizen en J.L.D. International B.V. uit Edam. De avond wordt gepresenteerd door Roland van Roermund, directeur van Smart!Management B.V. De winnaar ontvangt een wisseltroffee en een bedrag van € 5000,- dat het bedrijf vrij kan besteden aan publiciteit bij een medium naar keuze.

De bijeenkomst start met een ontvangst met V.O.C. buffet in het Peperhuis. Aansluitend vindt om 18.00 uur een rondleiding plaats onder leiding van een gids door het buitenmuseum naar het Amsterdamse huis. Om 19.30 uur start de avond met een welkomstwoord door Alfred de Jong, voorzitter van de KvK NW-H. Om 21.00 uur zal Hans Fortuin, juryvoorzitter en directielid van de EVD de naam van de winnaar bekend maken. Vanaf 21.30 uur zal er een netwerkborrel zijn onder begeleiding van het Shantykoor ´Heeren Zeventien´.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl