Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 20 Mei 2008 Scheepvaart- en offshorebedrijven online

Op verzoek van NHN is het bestand van scheepvaart- en offshorebedrijven op de website van de Gemeentelijke Havendienst Den Helder (www.havendenhelder.nl) aanzienlijk uitgebreid.

Oorspronkelijk waren hierin de gegevens opgenomen van ongeveer 150 bedrijven en organisaties uit de regio Den Helder, maar dit aantal is nu uitgebreid met 50 bedrijven uit andere delen van Noord-Holland Noord. Hierdoor is een optimaal overzicht ontstaan van bedrijven en organisaties die in de regio actief zijn in de offshore- en scheepvaartindustrie.

De bedrijvengids op de site wordt dagelijks intensief geraadpleegd, evenals de wekelijkse pagina met nieuws over voornoemde sectoren. Neem voor meer informatie over het offshore cluster contact op met John Spee: 06-51357395 of (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl