Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 Mei 2008 Ambitieuze ondernemers Spiegelen hun Business - 2 juni

Ondernemers met ambitie kunnen op 2 juni a.s. gratis een proefsessie meemaken van ‘Spiegel je business’ bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland. Na het succes van voorgaande jaren, start op 1 september een nieuwe serie ´Spiegel je business, uw bedrijf door een ander bekeken´*.

Doel van het gestructureerde netwerkproject is door middel van het spiegelen met andere ondernemers de bedrijfsvoering te verbeteren en persoonlijk te groeien.

Ondernemers wisselen bij deze serie van gedachten over allerlei kwesties die ze in de dagelijkse praktijk tegenkomen. Moet ik de koers van mijn bedrijf omgooien? Waar wil ik heen met mijn onderneming? Moet ik die fusie aangaan? Dit zijn voorbeelden van vragen waar ´Spiegel je business´antwoord op geeft. Door adviezen van collega-ondernemers krijgt de ondernemer een frisse kijk op probleemstellingen binnen het eigen bedrijf. De bijeenkomsten staan gepland voor 1, 8 en 22 september, 27 oktober en 24 november.

Aanmelden voor de gratis introductiebijeenkomst op 2 juni kan door een e-mail te sturen naar onder vermelding van Spiegel je business.

* de kosten voor de serie die in september start, bedragen 330 euro per persoon.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl