Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 03 Juni 2008 Noviteiten tijdens open dagen Kapiteyn Breeding

Op 6 en 13 juni organiseert Kapiteyn Breeding aan de Grasweg 38 in Anna Paulowna haar jaarlijkse open dagen. Kapiteyn Breeding showt de nieuwste snij- en potcultivars uit haar Zantedeschiaveredeling maar ook de in commerciële aantallen beschikbare Captain ® cultivars worden geshowd.

U bent op deze dagen van harte welkom om in de kassen van Kapiteyn de calla's te komen bezichtigen. Tussen 13:00 en 17:00 staat het Callateam van Kapiteyn klaar om u nader te laten kennis maken met het nieuwe assortiment en de veredelingsactiviteiten van Kapiteyn op het gebied van Zantedeschia..Nieuw dit jaar is de monster opplant van de door Kapiteyn BV verhandelde knollen. Dit totale handelsassortiment laat Kapiteyn graag aan haar kopers, leveranciers en andere belangstellende zien.

Wanneer u niet op bovenstaande dagen aanwezig kunt zijn maar wel de kas wilt bezichtigen kunt u een afspraak maken met een van de leden van Calla team van Kapiteyn.

John Kapiteijn 06-53929135 (in- en verkoop)
Hans Pater 06-51268783 (verkoop)
Fred Koning 06-51395323 (verkoop)
Guido Veeken 06-20428530 (verkoop)

Cultivars als 'Captain Reno'®, 'Captain Safari'® , 'Captain Ventura' ®, 'Captain Amigo'® en 'Captain Aguila'® zijn slechts enkele van de cultivars die Kapiteyn Breeding u hier laat zien. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl