Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 17 Juni 2008 Regiowerktop over werkgelegenheid 23 juni

De economie in Nederland groeit. Dit gaat gepaard met een eveneens groeiende werkgelegenheid. Tegelijkertijd blijkt er sprake te zijn van een onnodig grote arbeidsreserve. Simpel gezegd: de mensen zijn er wel, maar niet op de juiste plaats of ze voldoen niet aan de eisen die werkgevers aan hen stellen. Het is daarom van groot belang vraag en aanbod effectief op elkaar af te stemmen en met elkaar te verbinden.

Dat kan op maandag 23 juni tijdens de Regiowerktop Noord-Holland Noord. De bijeenkomst vindt plaats bij HDC Media, uitgever van het Noordhollands Dagblad te Alkmaar en duurt van 15.00 tot 18.00 uur, met aansluitend een netwerkborrel.

Vragen die tijdens de Regiowerktop aan bod komen zijn: hoe voorkomen we structurele personeelstekorten? Wat is hierin de rol van het bedrijfsleven, de overheden en de onderwijsinstellingen? Hoe en vooral waar kunnen ondernemers hun vraag duidelijk maken en wat moeten gemeenten, CWI, UWV en scholingsinstellingen doen om adequaat op die vraag in te spelen? En vervolgens: hoe kunnen we het organiserend vermogen van de betrokken partijen resultaatgericht vormgeven in de regio Noord-Holland Noord?

Staatssecretaris Aboutaleb zal het landelijke beleid toelichten. Middels een aantal thematafels krijgen de aanwezige regionale arbeidsmarktpartijen binnen Noord-Holland Noord ruim de mogelijkheid om elkaar beter te leren kennen en de eigen thematiek onder de aandacht te brengen. Verder willen we betrokken partijen stimuleren tot verdere samenwerking en wordt aan het einde van de dag een aanzet tot een regionaal actieprogramma ondertekend.

Wilt u aanwezig zijn bij de Regiowerktop? Meld u zich via http://www.regiowerktop.nl/noordhollandnoord.asp?page=register_noordhollandnoord dan aan. Het aantal beschikbare plaatsen voor de bijeenkomst is beperkt. Wij maken u er daarom graag op attent, dat het noodzakelijk is om u snél aan te melden. (Bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl