Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 14 Juli 2008 Krediet voor innovatieve ondernemers

Heeft u als mkb´er een goed idee en ziet u kansen voor een nieuw product? Dan kunt u financiële ondersteuning krijgen van het ministerie van Economische Zaken. Via SenterNovem kunt u het Innovatiekrediet aanvragen. Dit is een financieel steuntje voor zowel starters als gevestigde mkb´ers met een goed idee.

Een ondernemer die een technisch nieuw product, proces of dienst ontwikkelt, kan profiteren van het Innovatiekrediet. Het krediet vermindert het financiële risico voor de ondernemer. Mislukt het project? Dan hoeft hij het Innovatiekrediet niet terug te betalen.

Kenmerken

Met het Innovatiekrediet kunnen zowel kleine als grote projecten financiële ondersteuning krijgen. De minimale projectomvang is 300.000 euro, het maximale krediet is 5 miljoen euro. Het krediet dekt maximaal 35% van de totale kosten. Als het project is afgerond en de commerciële fase aanbreekt, begint u met aflossen.

Beoordeling

Beoordelingscriteria zijn kwaliteit en haalbaarheid van de plannen, de kwaliteit van de onderneming en het management en de financiële positie van de onderneming. Er is een apart budget voor medische producten die klinisch getest moeten worden. De maximale projectduur is 4 jaar.

Meer informatie op www.senternovem.nl/innovatiekrediet/

(Bron: SenterNovem, KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl