Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 17 Juli 2008 HVC stopt met inzameling bedrijfsafval

HVC heeft besloten per 1 juni 2008 te stoppen met de inzameling van bedrijfsafval. Het inzamelen van bedrijfsafval is een commerciele activiteit die niet binnen de strategie van HVC past. Daarom draagt HVC op 1 juni 2008 de inzameling van bedrijfsafval over aan Dusseldorp, GP Groot en SITA.

HVC is een afvalenergiebedrijf van en voor gemeenten. Haar kerntaken zijn afvalinzameling, -verwerking, -recycling en het opwekken van elektriciteit en warmte. De inzameling van bedrijfsafval is voortgevloeid uit de overnames van Flevocollect, HollandCollect en ReinUnie. Bedrijfsafval inzamelen is een commerciele activiteit die niet binnen de strategie van HVC past. HVC wil de medewerkers die zich bezighielden met de inzameling van bedrijfsafval behouden. Voor deze collega’s wordt op individuele basis gezocht naar een nieuwe functie.

Overname

Op 1 juni 2008 draagt HVC het materieel en de contracten voor de inzameling van bedrijfsafval over aan collega-bedrijven uit de afvalbranche. Flevocollect draagt over aan Dusseldorp, HollandCollect aan GP Groot en ReinUnie aan SITA.

HVC

HVC richt zich op een innovatieve en milieuverantwoorde wijze van afvalbeheer en energieproductie. Het bedrijf is een samenwerkingsverband van 55 gemeenten uit Noord-Holland, Flevoland, Zuid-Holland en Friesland. Flevocollect, HollandCollect en ReinUnie zijn volledige dochterondernemingen van HVC. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl