Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 01 Augustus 2008 Noord-Hollandse handelsmissie vertrekt naar China

Onder leiding van gedeputeerde Ton Hooijmaijers van de provincie Noord-Holland vertrekt maandag 4 augustus een delegatie van Noord-Hollandse bedrijven en organisaties voor een negendaagse missie naar China.

Doel van het bezoek is de handel tussen Noord-Holland en China te bevorderen en kennis uit te wisselen. Tijdens de missie is er veel ruimte voor het promoten van de wederzijdse mogelijkheden voor vastgoedinvesteringen en samenwerking op logistiek gebied.

De missie is een vervolg op eerdere missies naar China. De provincie heeft het initiatief genomen om verder te investeren in de banden tussen provincie en China, mede op basis van de behoefte die hier vanuit het bedrijfsleven is. "We willen de investeringsmogelijkheden van Noord-Holland goed op de kaart zetten en projecten bezoeken die voor investeerders interessant zijn", aldus Ton Hooijmaijers, gedeputeerde Promotie en Acquisitie. Hij wil net als voorgaande jaren via de opgebouwde bestuurlijke contacten deuren openen voor het bedrijfsleven in China en verder vorm geven aan de samenwerking tussen Noord-Holland en de stad Qingdao in de provincie Shandong.

Noord-Holland heeft sinds 1995 een samenwerkingsrelatie met deze provincie. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl