Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 September 2008 Seminar aansprakelijkheid in de bouw op dinsdag 7 oktober 2008

De nachtmerrie van menig bouwer is aansprakelijk gesteld te worden voor gebreken in een geleverde dienst of product of voor opdrachtgevers in de bouw om juist hun claim niet kwijt te kunnen.

Werkt u in de bouw en wilt u meer weten over aansprakelijkheid in de bouwsector? Meld u dan aan voor het seminar 'bouwcontracten en aansprakelijkheden' dat op dinsdag 7 oktober 2008 georganiseerd wordt op het Kvk kantoor in Alkmaar.

Het is de eerste keer dat de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland dit seminar organiseert. Een ervaren advocaat zal uw kennis verbreden op dit gebied. Ook is er gelegenheid tot het stellen van vragen. (Bron: KvK)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl