Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 23 September 2008 Informatiebijeenkomst Water als Economische Drager op 3 oktober

De provincie Noord-Holland organiseert op vrijdag 3 oktober 2008 een informatiebijeenkomst over Water als Economische Drager (WED).

Tijdens deze bijeenkomst worden het nieuwe programma en de deelverordening van WED nader toegelicht.

Sinds 2001 draagt de provincie vanuit het WED-programma bij aan nautische projecten die de economie en de werkgelegenheid stimuleren. Tot en met 2007 is vanuit WED € 25,2 miljoen geïnvesteerd in projecten op het gebied van waterrecreatie, watergebonden bedrijvigheid en vervoer over water.

Gedeputeerde Staten (GS) hebben ervoor gekozen het programma voor de periode 2008-2011 voort te zetten. In het collegeprogramma is hiervoor een bedrag van € 12 miljoen beschikbaar gesteld. Het nieuwe programma en een nieuwe deelverordening zijn in concept vastgesteld door GS. Op 22 september zullen Provinciale Staten het programma vaststellen.

De informatiebijeenkomst vindt plaats in Schouwburg en Congrescentrum Het Park, Westerdijk 4 te Hoorn. U kunt zich tot en met 26 september voor de bijeenkomst aanmelden bij Maud Molenaar, tel. 023 - 5144211. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl