Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 24 September 2008 Game, Set en Match met Marcella Mesker op donderdag 9 oktober

Op donderdag 9 oktober a.s. organiseert de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland een netwerkbijeenkomst voor ondernemers met een jong bedrijf. Speciale gast is Marcella Mesker, voormalig proftennister. In haar inspirerende inleiding vergelijkt zij de carriere van een startende of net gestarte ondernemer met die van een topsporter. Netwerken: game, set en … match!

Tijdens de interactieve presentatie wordt het belang van een goed netwerk uitgelegd. Ook krijgt de ondernemer handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan met het (uit)bouwen van een eigen netwerk.

Gefocust wordt op de dagelijkse communicatiesituaties. Er worden allerlei tips gegeven over vragen stellen, luisteren, woordkeuze en non-verbale communicatie. Deelnemers oefenen de theorie meteen in de praktijk. De avond wordt afgesloten met een netwerkborrel.

De bijeenkomst start om 17.30 uur met een buffet. Om 22.00 uur sluit de bijeenkomst. Locatie is het kantoor van de Kamer van Koophandel aan de Comeniusstraat 10 te Alkmaar. De kosten bedragen 30 euro per persoon. Aanmelden kan via de website www.kvk.nl.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl