Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 24 September 2008 Banenmarkt 2008 Kop van Noord-Holland op 9 oktober 2008

Het grootste banenevenement wordt dit jaar gehouden in het gebouw van de Intergemeentelijke Sociale Dienst Kop van Noord-Holland te Schagen.

Op donderdag 9 oktober 2008 organiseren CWI Den Helder, CWI Schagen, CWI Den Burg, de desbetreffende gemeenten, de ISD-KNH en het UWV de zesde editie van de Landelijke Banenmarkt. De banenmarkt heeft dit jaar als thema ‘Laat jezelf zien’. Iedere werkzoekende, van herintreder tot positieverbeteraar en van starter tot 45-plusser, is welkom. Bezoekers kunnen kennis maken met werkgevers uit diverse branches. Ook kunnen zij deelnemen aan activiteiten om hun kansen op werk te vergroten. De banenmarkt duurt van 14.00 tot 20.00 uur. De toegang is gratis.

De banenmarkt biedt voor elk wat wils.

Het gebouw van de Intergemeentelijke Sociale Dienst Kop van Noord-Holland, Westerpark 20 in Schagen, is een van de 95 locaties waar de banenmarkt plaatsvindt. Bezoekers kunnen hier kennis maken met werkgevers uit verschillende branches. Aanwezige standhouders zijn onder andere: Noorderkwartier, Omring Thuiszorg, de Politie en het Marinebedrijf. Daarnaast presenteert CWI honderden vacatures uit alle sectoren. Ook werkzoekenden die in het buitenland willen werken kunnen hier terecht voor informatie en banen.

De banenmarkt biedt naast vacatures veel activiteiten om de kans op werk te vergroten. Werkzoekenden kunnen workshops volgen, zoals sollicitatietraining, benut je mogelijkheden, start je eigen bedrijf, motiveren. Een CV-dokter geeft tips voor het maken van CV’s en het schrijven van sollicitatiebrieven. Daarnaast kunnen bezoekers kosteloos een test maken om inzicht te krijgen in wat zij willen en kunnen. Dat inzicht is een goede basis voor een sollicitatiegesprek.

Kortom: wij bieden werkzoekenden een uitgebreid en gevarieerd aanbod van vacatures, werkgevers en diensten. De banenmarkt biedt kansen voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl