Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 12 November 2008 Bustour Wajongers met ambassadeur Dolf Jansen

Dinsdag 11 november organiseerde Take-off uit Alkmaar, in samenwerking met communicatiebureau De Combinatie en het UWV een bustour voor Wajongers. Dit zijn jongeren met een mentale, fysieke of sociaal-emotionele beperking en Dolf Jansen is hun ambassadeur.

Take-off is een re-integratiebedrijf dat op een gepassioneerde wijze gelooft in de mogelijkheden van Wajongers. Het bedrijf neemt alleen Wajongers in dienst en stoomt ze in één jaar klaar voor de arbeidsmarkt. Dat houdt, náást werken, tevens in dat er gewerkt wordt aan gedrag, kwaliteit, sociale vaardigheden, op tijd komen, collegiale omgang e.d. De jongeren worden zowel binnen het eigen bedrijf als tijdens hun werk bij een werkgever intensief begeleid door hun jobcoaches en eventueel nog opkomende knelpunten worden opgelost.

Doel van deze dag was om werkgevers te interesseren voor deze gemotiveerde doelgroep en zodoende zou er een aantal bedrijven worden bezocht.

De bezochte bedrijven waren HDC-media, Nic Oud en Victoria schoonmaak- en bedrijfsdiensten en op http://www.rpa-nhn.nl/ (Onder nieuws) kunt u een uitgebreid verslag vinden, inclusief fotos en meer informatie. (Bron: Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl