Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 18 November 2008 Veel belangstelling voor activiteiten Week van het Werk

De Week van het Werk: van 6 tot en met 16 oktober vonden in Noord-Holland Noord diverse activiteiten plaats rondom het thema werk. De aftrap werd genomen door stichting MEE, die de werkgeversbenadering van mensen met een arbeidshandicap voorop stelde.

Daarna werd in de raadszaal van de gemeente Heerhugowaard hard gewerkt tijdens een conferentie over het Actieprogramma Arbeidsmarkt Noord-Holland Noord. Vervolgens bezochten duizenden werkzoekenden de banenmarkten in de regio. Tenslotte was er vanuit de zorgsector veel belangstelling voor de presentatie van de eerste onderzoekscijfers met betrekking tot de arbeidsmarkt in de zorg.

Als klapper op de vuurpijl waren er meer dan 140 belangstellenden voor de bijeenkomst Arbeidsmarkt-Onderwijs-Bedrijfsleven, een co-productie van het Kennis- en Adviescentrum RPA-NHN en Noordwest 8. De Week van het Werk werd afgesloten met een banenmarkt bij WNK voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Een kort verslag van de bijeenkomsten staat tussen de nieuwsberichten op www.rpa-nhn.nl (Bron: Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl