Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 19 November 2008 Bijeenkomst Seniorstart NHN op dinsdag 25 november 2008

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de Rabobank en het fiscaal juridisch kantoor van der Kolk, Gilijamsen en Tweebeeke.

Dhr. Cor van der Kolk zal een presentatie geven over ondernemen en belastingen. De presentatie is speciaal gericht op de leden van Seniorstart, d.w.z. de kleine ondernemer. Naast interessante “tips en trucs” zullen ook de wijzigingen voor 2009 in de belastingwetgeving en -regels worden behandeld.

Dhr. Roelf de Vries, Rabobank Alkmaar, zal een korte toelichting geven op de turbulente financiële en economische ontwikkelingen. Met name wat deze ontwikkelingen kunnen betekenen voor de kleine (startende) ondernemer.

U krijgt natuurlijk de gelegenheid uw vragen over beide onderwerpen te stellen en aan de discussies deel te nemen.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. U kunt dan (nader) kennismaken met uw collega’s en ervaringen en ideeën uitwisselen.

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 28 oktober 2008.

Adres: Rabobank Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 26, 1823 DL Alkmaar.

Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang bijeenkomst 19.30 uur.

Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Aanmelden via www.seniorstart.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl