Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 02 December 2008 Dag van LTO Noord Noord-Holland in Amsterdam op 12 december 2008

De Dag van LTO Noord Noord-Holland op vrijdag 12 december aanstaande heeft als thema 'Ruimte om te ondernemen'. Tammo Beishuizen, voorzitter van LTO Noord, praat over landbouw als krachtige motor van het landschap. De Noord-Hollandse landbouwgedeputeerde Jaap Bond houdt een inleiding over het toekomstperspectief voor de landbouw in Noord-Holland en haalt daarbij de nieuwe landbouwhoofdstructuur aan.

KAVB-voorzitter Sjaak Langeslag vraagt zich af of de overheid net zo van ons houdt als van de banken. Jan-Robert L. Swagers van Cargill, leverancier van voedsel- en landbouwproducten, spreekt over duurzaam ondernemen. De dag wordt afgesloten door cabaretier Dolf Jansen. Na het Zeemansmaal is er de mogelijkheid een rondvaart te maken door het Amsterdamse havengebied.

De bijeenkomst wordt gehouden in de voormalige cacaoloods aan de Westhavenweg 55 in Amsterdam, aanvang 9.30 uur. De locatie is vanaf de A10 ring West met de auto eenvoudig te bereiken en er is ruim voldoende (gratis) parkeergelegenheid. (Bron: BloembollenVisie)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl