Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 20 Januari 2009 Thema-avonden Economische Zaken en Toerisme in Harenkarspel - 26 en 28 januari 2009

Gemeente Harenkarspel gaat beleid vaststellen op het gebied van Economische Zaken en Toerisme. Het doel is het behoud en versterking van bedrijvigheid en werkgelegenheid binnen de gemeente. Het beleid moet inzicht geven in de huidige economische positie en de gewenste ontwikkelrichting in de toekomst. In augustus 2008 heeft de gemeenteraad het Plan van Aanpak Economische Zaken & Toerisme vastgesteld. Momenteel wordt een economische analyse gemaakt die een onderdeel vormt voor het uiteindelijk vast te stellen beleid.

De gemeente wil ondernemers, het georganiseerd bedrijfsleven en een ieder die zich betrokken voelt bij het onderwerp uitnodigen mee te praten. Om deze reden worden er twee thema-avonden georganiseerd. Op 26 januari is het onderwerp de economie en het bedrijfsleven in het algemeen, op 28 januari staat het onderwerp toerisme centraal. De thema-avonden zijn bedoeld om de economische analyse aan te vullen en ondernemers en betrokkenen de mogelijkheid te bieden aanbevelingen te geven. Tevens zal er een presentatie worden gegeven van de economische analyse. Op basis van de thema-avonden zal een concept-uitgangspuntennotitie worden opgesteld. Vervolgens zal het college van burgemeester en wethouders zich hierover buigen en vindt in de gemeenteraad een 'kaderstellende' discussie plaats.

Het programma van de thema-avonden is als volgt:

Maandag 26 januari 2009
Lokatie: Dorpshuis Warmenhuizen
Adres: Dorpsstraat 126 te Warmenhuizen
Onderwerp: Economie en het bedrijfsleven in het algemeen

Woensdag 28 januari 2009
Lokatie: Dorpshuis Ahoj
Adres: Dorpsstraat 37 te Tuitjenhorn
Onderwerp: Toerisme

Als u deze avond(en) wilt bijwonen dan moet u zich hiervoor aanmelden. Dit kan tot uiterlijk 22 januari, telefonisch 0226-396600. Wilt u bij uw aanmelding vermelden welke avond(en) u aanwezig wilt zijn en met hoeveel personen u komt. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl