Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 24 Maart 2009 Ondernemers pakken nu hun kansen - KvK bijeenkomst 9 april 2009

Voor ondernemers is het van cruciaal belang om omzet te behouden en kosten terug te dringen in tijden van economische recessie. Daarnaast is zeker zo belangrijk om over de crisis heen naar de toekomst te kijken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Hoe doet men dit? Op de praktijkgerichte bijeenkomst 'Tem de economische crisis' van de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland op donderdag 9 april kunnen ondernemers hierover discussiëren en workshops volgen.

Joep Frantzen (oud-)adviseur van o.m. Volker Wessels en Heijmans verzorgt een plenaire sessie. Daarna kan men twee workshops kiezen uit onderstaand aanbod:

De bijeenkomst start vanaf 15.30 uur en wordt om 18.30 uur afgesloten met een hapje en drankje. Aanmelding kan via www.kvk.nl/economischecrisis. De bijeenkomst is gratis.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl