Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 15 april 2009 Eerste Partnerovereenkomst Present met Handelsonderneming Galjoen een feit

Tijdens de conferentie van Present van 3 maart j.l. over sociaal isolement en de presentatie van het jaarverslag is de officiele werving van Partners gestart. Zowel richting de Kerken, particulieren (donateuren) en bedrijfsleven (partnership).Present heeft structurele financiers nodig voor de voortgang van haar werk omdat de financiering via landelijke fondsen afloopt.

A. Hiddingh ondertekent de overeenkomst

De heer A. Hiddingh, eigenaar van Handelsonderneming Galjoen, draagt stichting Present een warm hart toe en heeft besloten Partner te worden van Present.

Handelsonderneming Galjoen is gespecialiseerd in het vervaardigen van brandwerende overlevingspakken en waadpakken voor hulpdiensten zoals de brandweer. Daarnaast verzorgt fa. Galjoen werkkleding en promotiemateriaal waaronder het bedrukken van kleding. De ondertekening van de overeenkomst vond 31 maart 2009 plaats in het kantoor van Stichting Present.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in de Helderse samenleving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is in. Steeds meer bedrijven willen zich graag op dit terrein in de samenleving inzetten, maar wie is er echt met uw inzet geholpen, en hoe maakt u dit nu praktisch?

Achter veel voordeuren van woningen gaan vaak grote problemen schuil, zoals sociaal isolement, ziekte, psychiatrische problematiek, schulden etc. De overheid stimuleert betrokkenheid en participatie in de samenleving. Omzien naar elkaar en zorg voor elkaar zijn inmiddels bekende begrippen. Tegelijk zijn er veel mensen in de samenleving die door de terugtredende overheid en het huidige WMO-beleid tussen wal en schip vallen. Er bestaan daarom veel kansen op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, maar hoe regelt een bedrijf dat op een goede en zorgvuldige manier?

Stichting Present Den Helder, uw partner

Stichting Present Den Helder slaat een brug tussen groepen mensen die zich willen inzetten in de samenleving en mensen die hiermee goed geholpen kunnen worden. Present zet deze groepen in via het brede netwerk van maatschappelijke organisaties, zodat de hulp op de juiste plek terecht komt bij mensen met onvoldoende sociaal netwerk, geld en/of gezondheid.

Wilt u meer weten over een partnerovereenkomst kijk dan op www.stichtingpresent-denhelder.nl

Meer weten over Galjoen, bezoek www.galjoen.nl voor productinformatie en advies op maat.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl