Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 15 april 2009 Eerste gesprekken samenwerking UWV WERKbedrijf en horecasector Noord-Holland

In de brancheweek voor de horeca zijn de eerste gesprekken gevoerd over een mogelijke samenwerking tussen het UWV WERKbedrijf en de horecasector in Noord-Holland. Naast het uitwisselen van kennis wordt ingezet op imagoversterking van de sector, opleiden en werven van personeel.

Tijdens een bijeenkomst van de klankbordgroep Horeca, waarin werkgevers, Horeca Nederland en Kenwerk vertegenwoordigd zijn, schoven de bedrijfsadviseurs van het UWV WERKbedrijf aan. Er zijn afspraken gemaakt rondom het organiseren van een gezamenlijke bijeenkomst met prominenten uit de horecasector. Het RPA-NHN zal hier nauw bij betrokken worden.

In het kader van de brancheweek Horeca organiseert het UWV WERKbedrijf in samenwerking met het Horizon College vandaag een kookworkshop voor werkzoekenden die interesse hebben in een baan in de keuken. (Bron: Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl