Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 26 mei 2009 Ondernemersvaardigheden voor starters seminar op 10 juni 2009

Startende ondernemers kunnen op 10 juni 2009 terecht bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland voor het seminar 'ondernemersvaardigheden voor starters' van 13.30 tot 16.30 uur in Alkmaar. De bijeenkomst wordt gehouden in samenwerking met T. van Lieshout van TJCP Support, een ervaren trainer met ruime commerciële ervaring in diverse branches.

Het aantal ondernemingen in de regio Noordwest-Holland neemt nog altijd toe. In deze tijd van economische onzekerheid zien slimme ondernemers nog altijd kansen. Het succes van een bedrijf is echter voor een groot deel afhankelijk van de persoonlijke kwaliteiten van de ondernemer.

Tijdens het seminar krijgen deelnemers de mogelijkheid ondernemerseigenschappen zoals doorzettingsvermogen, flexibiliteit, incasseringsvermogen en creativiteit te ontwikkelen en daarmee de commerciële mogelijkheden van het bedrijf te vergroten.

Men kan zich aanmelden via www.kvk.nl/agenda Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Kamer van Koophandel Noordwest-Holland, tel. 072-5195750.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl