Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 07 december 2009 Tuinbouwtotaal beurs bij Agriport A7 8 en 9 januari 2010 by Agriport A7 (Middenmeer)

LTO Groeiservice organiseert in 2010 wederom een vakbeurs voor de glastuinbouw en vollegrondgroentesector, maar nu onder de nieuwe naam Tuinbouw Totaal.

Begin 2010 bent u weer welkom in Middenmeer bij Agriport A7. Op Tuinbouw Totaal wordt dieper ingegaan op de informatie en kennis die er is bij de ondernemers en relaties in de vollegrondsgroentesector en de glastuinbouw.

Tuinbouw Totaal is het trefpunt waar ondernemers en relaties in de groentesector elkaar ontmoeten. Een groot aantal bedrijven is met een stand aanwezig, zoals zaad- en selectiebedrijven, plantenkwekers en mechanisatiebedrijven. Naast het bezoeken van de standskanbijgepraat worden over ontwikkelingen in de sector. Tuinbouw Totaal richt zich tevens op de zaken die spelen naast de teelt, zoals banken en accountants, uitzendbureaus, huisvesting personeel, afzet en opleiding.

De Goudbal is een prijs voor de beste sluitkoolteler. Een jury beoordeelt de genomineerde bedrijven op hygiene, kwaliteit, registratie en kennis van de sector. De winnaar wordt zaterdagmiddag 9 januari 2010 om 16.30 uur bekend gemaakt op het RoDeKo-plein.

De beurs is vrijdag 8 januari 2010 geopend tussen 15.00 uur en 21.00 uur. Restaurant De Tafel van Agriport verzorgt voor de bezoekers een warme wintermaaltijd van lokaal geteelde producten.

Op zaterdag 9 januari is de beurs geopend vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur.

Kijk op www.groeiservice.nl voor meer informatie. (Bron: AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl