Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 07 december 2009 Wie wordt de Beste Onderneming van Noord-Holland 2009/2010?

Nominaties mogelijk tot 31 december 2009

HAARLEM - Op 23 maart 2010 wordt tijdens een grote gala-avond voor de vierde keer de prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland uitgereikt. Ondernemers kunnen zichzelf of collega-bedrijven voor de Ondernemings-verkiezing nomineren via de website www.ovnh.nl. De aanmelding sluit op 31 december. De winnaar ontvangt een prijzenpakket ter waarde van € 5.000,-.

De Ondernemingverkiezing Noord-Holland 2009-2010 is de erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. Voor de selectie van de genomineerden en de uiteindelijke winnaar is een jury samengesteld met prominenten uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven.

Juryvoorzitter Jaap Bond, gedeputeerde Provincie Noord-Holland: "Ik ben dit jaar weer benieuwd welk Noord-Hollands bedrijf het meest bijzonder en succesvol is. Er zijn veel goede bedrijven in onze provincie en dat maakt het voor de jury niet makkelijk om de ondernemer van Noord-Holland te kiezen."

Verkiezing in 4 stappen:

  1. Tot 31 december 2009 kunnen ondernemingen zich aanmelden. Vervolgens vindt er een eerste selectie plaats op basis van de gestelde criteria (tenminste 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, minimaal 5 fulltime werkzame personen in dienst, positief bedrijfsresultaat en zicht op continuïteit).
  2. De geselecteerde ondernemingen worden gevraagd een vragenlijst in te vullen en jaarcijfers toe te sturen ter voorbereiding op het bedrijfsbezoek door een team van deskundigen.
  3. De provincie is onderverdeeld in tien regio's. De jury streeft ernaar om per regio een bedrijf te selecteren dat meedingt naar de hoofdprijs. Daarnaast heeft de jury de mogelijkheid om wildcards toe te wijzen. Op basis van de bezoeken nomineert de jury bedrijven voor de verkiezingsavond.
  4. Op de verkiezingsavond strijden uiteindelijk de tien genomineerden om de titel: Beste Onderneming Noord-Holland 2009/2010. Op grond van de presentatie op de avond en alle verkregen informatie kiest de jury een winnaar.

Verdere informatie, het reglement en de deelnameformulieren zijn te vinden op: www.ovnh.nl. Partners van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: ABN AMRO, provincie Noord-Holland, de Kamers van Koophandel, Randstad, MKB Noord-Holland, Delta Lloyd, HDC Media, Graydon, RSM Niehe Lancée en Media Support Alkmaar.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl