Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 18 januari 2010 Ondernemingsverkiezing 2009/2010 - Inschrijving gesloten, Bekendmaking 23 maart 2010

31 december jl. was de uiterste datum om uw onderneming aan te melden of collega-bedrijven voor te dragen voor de vierde Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, d erkenning voor ondernemerschap in de provincie.

Wie wordt de Beste Onderneming?

Er zijn veel aanmeldingen binnengekomen. Al deze ondernemingen hebben een vragenlijst ontvangen. Op basis van de antwoorden selecteert een vakkundige jury een aantal bedrijven die zij de komende weken bezoekt. Deze bedrijven worden beoordeeld op onder meer personeelsbeleid, innovatie, creativiteit en financieel beleid. Aan de hand van de resultaten nomineert de jury tien bedrijven. Dit zijn vooral ondernemingen die zich weten te onderscheiden van de rest.

Bekendmaking tijdens groots gala

Tijdens een grote gala-avond op 23 maart 2010 in Kunst en cultuurcentrum Cool te Heerhugowaard strijden de genomineerde bedrijven om de titel Beste Onderneming van Noord-Holland 2009-2010 en het bijhorende interessante prijzenpakket t.w.v. 5.000,-.

Meer over het verkiezingstraject op www.ovnh.nl (bron: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl