Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 17 maart 2010 Regulering drankgebruik Paasveetentoonstelling Schagen op 24 maart 2010

De burgemeester van Schagen maakt bekend dat het op woensdag 24 maart 2010 (Paasvee) verboden is voor de in Schagen gevestigde horeca-inrichtingen om alcoholhoudende dranken te verstrekken tussen 08.00 en 12.00 uur.

Verder wijst de burgemeester erop dat het gedurende de gehele dag verboden is om buiten de terrassen van de horeca-inrichtingen, op de wegen van, naar en in het centrumgebied van Schagen alcoholhoudende drank te nuttigen en aangebroken flessen, blikjes e.d. met alcoholhoudende drank bij zich te hebben (zie www.schagen voor een kaart).

Op overtreding van deze bepaling staat een geldboete van de 2e categorie. Op de naleving ervan wordt door de politie nadrukkelijk toezicht uitgeoefend. Voorts zullen door de politie tijdens deze dag in en om Schagen gerichte alcoholcontroles plaatsvinden.

Tevens wijzen wij u erop dat als toegangstijd voor de horeca deze dag 24:00 uur wordt aangehouden. Na dit tijdstip worden geen nieuwe bezoekers toegelaten. De horeca zal om 01:00 uur sluiten. (Bron: Gemeente Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl