Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 22 maart 2010 Tien finalisten strijden op 23 maart in Heerhugowaard om de titel Beste Onderneming van Noord-Holland

Heerhugowaard - Op dinsdag 23 maart 2010 wordt voor de vierde keer de prijs voor de Beste Onderneming van Noord-Holland uitgereikt. Tien finalisten strijden om de titel 'Beste Onderneming van Noord-Holland 2009/2010'. Welk bedrijf er met de begeerde titel naar huis gaat, beslist de jury tijdens de verkiezingsavond in het Kunst- en Cultuurcentrum Cool in Heerhugowaard.

De tien genomineerden van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland maken tegelijkertijd kans op de publieksprijs, die dezelfde avond wordt toegekend. De verkiezing voor deze prijs verloopt via de website van de Ondernemingsverkiezing, www.ovnh.nl, waar iedereen zijn of haar stem kan uitbrengen. Om een weloverwogen keus te kunnen maken, stellen de tien finalisten zich voor op de website.

Dit zijn AGU Holding BV uit Alkmaar, Floricultura uit Heemskerk, HGG Profiling Equipment uit Wieringerwerf, Hiltex Technische Weefsels uit Westknollendam, Hot ITem uit Amsterdam, INCOTEC Group uit Enkhuizen, Schot Groep uit Alkmaar, Smit Elektra uit Volendam, TTY Internet Solutions uit Amsterdam en Van der Laan uit Zwaag. Stemmen kan tot vrijdag 19 maart.

Erkenning

De Ondernemingverkiezing Noord-Holland 2009-2010 is de erkenning voor ondernemerschap in de provincie. Het is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland. Voor de selectie van de genomineerden en de uiteindelijke winnaar is een jury samengesteld met prominenten uit het Noord-Hollandse bedrijfsleven. Zij kijken onder meer naar personeelsbeleid, innovatie, creativiteit en financieel beleid. De partners van de verkiezing hebben een interessant prijzenpakket samengesteld ter waarde van € 5.000,-.

Finale

De verkiezing op 23 maart belooft zowel voor de finalisten als voor de andere aanwezigen een inspirerende avond te worden. Tijdens de verkiezing verzorgt zangeres Edsilia Rombley een optreden. Kaarten à € 25,- ex. BTW zijn te bestellen via de website.

Verdere informatie over de verkiezing is te vinden op: www.ovnh.nl. Partners van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn: ABN AMRO, provincie Noord-Holland, de Kamers van Koophandel, Randstad, MKB Noord-Holland, Delta Lloyd, HDC Media, Graydon, RSM Niehe Lancée en Media Support Alkmaar.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl