Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 11 mei 2010 Presentatie CIJFERS & TRENDS voor ondernemers op dinsdag 25 mei 2010

SeniorBusiness, de netwerkorganisatie voor oudere startende en gevestigde ondernemers organiseert dinsdag 25 mei 2010 in samenwerking met de Kamer van Koophandel een presentatie van de Rabobank CIJFERS & TRENDS door Marleen Jansen, sectormanager MKB bij de Rabobank.

Marleen Jansen zal in haar presentatie het verwachte macro-economische beeld van Nederland in 2010 en 2011 presenteren. De prognose omzet van de belangrijkste MKB-sectoren voor 2010 laten zien en tips geven hoe u deze informatie morgen in uw bedrijf kunt gebruiken, bijvoorbeeld om de winst van uw bedrijf te verhogen of nieuwe klanten te vinden.

Het bijwonen van deze presentatie is gratis.

Na afloop heeft u, onder het genot van een drankje en een hapje, de mogelijkheid te netwerken en collega ondernemers te ontmoeten.

Laat deze unieke kans om een beeld te krijgen van de verwachte economische situatie in Nederland niet aan u voorbijgaan, doe er uw voordeel mee en in het kader van relatiebeheer, neem uw relaties en/of introducés mee, zij zullen uw uitnodiging en de presentatie zeer op prijs stellen.

Programma:

Locatie:

Kamer van Koophandel Noorwest-Holland
Comeniusstraat 10
Alkmaar

Aanmelden: www.kvk.nl/sb

Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt en de belangstelling groot.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl