Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 07 juni 2010 Informatiebijeenkomst Gebiedsontwikkeling Haven Den Helder op 30 juni 2010

Eén van de belangrijkste speerpunten van het gemeentebestuur van Den Helder is een forse en duurzame groei van de haven. Ook uw bedrijf/organisatie is op een of andere wijze betrokken bij onze haven. Daarom gaat de groei van de haven, het verder faciliteren van de huidige gebruikers en de focus op offhorewindmarkt ook u aan.

Hoe wij de ontwikkeling van de haven gaan aanpakken, presenteren wij woensdag 30 juni in gebouw `De Albatros' van de Koninklijke Marine. Bij deze nodigen wij u van harte uit hierbij aanwezig te zijn.

Het programma is als volgt:

Wij verzoeken u even door te geven of u van deze uitnodiging gebruik maakt aan mw. N. Schellinger via emailadres: U krijgt van ons dan een bevestiging waarmee u snel toegang krijgt bij de poort van de Koninklijke Marine. In het andere geval (niet aanmelden, wel komen) moet u rekening houden met een kwartier vertraging aan de poort. Vergeet u niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen (rijbewijs, ID of paspoort)! (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl