Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 21 juli 2010 Nieuwe informatieve site over water en landbouw

De nieuwe site www.kennismoetstromen.nl geeft nuttige en actuele informatie over de relatie tussen water en landbouw. Zo geeft de site een schat aan informatie over de Kader Richtlijn Water (KRW).

Het innovatieprogramma beoogt de waterkwaliteit verbeteren, onder andere door innovaties in de landbouw. Binnen dit programma zijn de laatste jaren al veel waardevolle programmas van start gegaan met veel betrokken partijen binnen de landbouw.

Binnen deze projecten bouwen de diverse partijen veel kennis op uit onderzoek, uit eigen ervaring en waarnemingen en uit bijeenkomsten. Het delen van die kennis is een belangrijke doelstelling van de site Kennis moet stromen. De site helpt de mensen die deze landbouwinnovaties in de praktijk moeten brengen.

Door workshops en themadagen te organiseren, best practices te tonen en bedrijven te bezoeken komt steeds meer kennis onder steeds meer mensen. De site is daarbij een nuttig communicatiemiddel zowel ter aankondiging als vastlegging achteraf.

Op de site zijn nuttige tips te vinden, nieuwtjes, agenda, stellingen en veel informatie over projecten en themabijeenkomsten. (Bron: Praktijkonderzoek Plant & Omgeving)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl