Business Nieuws: 14 februari 2011 Nieuwe gemeente Hollands Kroon zoekt huisstijl die staat als een huis - selectieronde sluit op 27 februari 2011

Selectieronde sluit op 27 februari 2011

Op 1 januari 2012 fuseren de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringer en Wieringermeer tot de nieuwe gemeente Hollands Kroon. De projectorganisatie zoekt een ontwerper die voor Hollands Kroon een huisstijl ontwerpt die staat als een huis. Wil uw bureau deze opdracht uitvoeren? Doe dan mee met de selectieronde.

Wil uw bureau meedingen naar de opdracht voor het ontwerp van de nieuwe huisstijl? Lever dan voor de eerste selectieronde uiterlijk 27 februari de volgende producten:

In het Programma van Eisen vindt u informatie over de nieuw te vormen gemeente, de selectieprocedure en de eisen aan de nieuw te ontwikkelen huisstijl. Het ontwerp van de huisstijl en de productie van huisstijldragers zien wij als twee losse producties. De briefing met Programma van Eisen geldt dan ook alleen voor het ontwerp van de nieuwe huisstijl en een huisstijlhandboek. De selectieronde sluit op 27 februari 2011.

De Briefing en het Programma van Eisen is te vinden op www.hollandskroon.nl (Bron: fusiegemeente Hollands Kroon)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl