Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 08 maart 2011 De finalisten zijn bekend - Breng uw stem uit voor Beste Onderneming van Noord-Holland

De kogel is door de kerk. Uit alle aanmeldingen heeft de jury voor beide categorieŽn vijf finalisten geselecteerd. Deze bedrijven gaan tijdens de feestelijk verkiezingsavond op dinsdag 29 maart 2011 de strijd met elkaar aan om de titel Beste Onderneming van Noord-Holland 2010/2011. Dezelfde avond wordt ook de winnaar van de publieksprijs bekendgemaakt. Via de website www.ovnh.nl kan nu al gestemd worden op de publiekswinnaar.

Alle bedrijven die deelnamen aan de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland zijn door een vakkundige jury beoordeeld op onder meer personeelsbeleid, innovatie, creativiteit en financieel beleid. Tien ondernemingen uit verschillende regio s wisten zich te onderscheiden van de rest.

In de categorie MKB Groot zijn dit:

  1. Berend Botje, Zwaag
  2. Enza Zaden, Enkhuizen
  3. Mulder Obdam Bouw BV, Obdam
  4. UN Studio
  5. Zwart Techniek, IJmuiden

In de categorie MKB Klein zijn dit:

  1. Deep B.V., Amsterdam
  2. Interster International B.V., Wormerveer
  3. Loos Cacao BV, Berkhout
  4. Squarewise, Amsterdam
  5. Supertrash, Amsterdam

Stem voor de publieksprijs Naast de titel maken de finalisten ook kans op de publieksprijs. Deze wordt diezelfde avond toegekend aan het bedrijf dat de meeste publieksstemmen heeft vergaard. De verkiezing voor de publieksprijs verloopt via deze website. Breng uw stem uit! (Bron: Ondernemingsverkiezing Noord-Holland, OVNH)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl