Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privavy verklaring

Business Nieuws: 23 mei 2011 Euro RSCG Bikker ontwerpt huisstijl Hollands Kroon

Op 1 januari 2012 fuseren de gemeenten Anna Paulowna, Niedorp, Wieringer en Wieringermeer tot de nieuwe gemeente Hollands Kroon. Voor de nieuwe gemeente is een nieuwe huisstijl een must. Daarom is de projectorganisatie begin februari op zoek gegaan naar een ontwerper die voor Hollands Kroon de nieuwe huisstijl ontwerpt. Het bedrijf Euro RSCG Bikker kwam als beste uit de selectierondes.

Samen met de ontwerper gaat de projectorganisatie op zoek naar een huisstijl die de identiteit van de gemeente Hollands Kroon uitstraalt. Daarbij zijn kernwoorden als overzichtelijk, duidelijk, fris, onderscheidend, origineel en creatief van belang. (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl