Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 01 juni 2011 Informatiebijeenkomst over reclamenota Den Helder op 7 juni 2011

Dinsdag 7 juni 2011 worden in de bovenfoyer van schouwburg De Kampanje twee informatiebijeenkomsten gehouden over de concept reclamenota. Doel van de bijeenkomsten is u te informeren over de nieuwe regels die de wildgroei van onder meer reclamelichtbakken, -borden en vlaggen moeten terugdringen. In de nieuwe nota staat welke reclames wel en niet mogen in onder meer winkelgebieden, op bedrijventerreinen, in woonwijken en op sportterreinen.

De bestaande reclame(borden)nota uit 1996 is aan vervanging toe. Regels zijn veranderd en er gelden nieuwe welstandscriteria. Deze criteria zijn ook belangrijk voor het toestaan van reclame-uitingen. Reclames bepalen in grote mate het straatbeeld.

En ook met het oog op het aantrekkelijker maken van het stadshart en andere gebieden in Den Helder is het nodig de reclameregels te veranderen en vast te leggen in een nieuwe nota.

U kunt de reclamenota downloaden vioa www.denhelder.nl, of tot 1 juli 2011 inzien bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentehuis Bijlweg 20 te Den Helder.

Vragen of bezwaar

Heeft u na het lezen van de nota nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Mariëlle Rodenburg, afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving, tel. (0223) 67 86 14. Uw zienswijzen/bezwaren kunt tot 1 juli schriftelijk kenbaar maken aan het college van Burgemeester en Wethouders van Den Helder.

Programma informatieavond

U bent van harte welkom op dinsdagavond 7 juni. De avond is opgesplitst in twee delen. Een bijeenkomst voor winkeliers/ondernemers en een bijeenkomst voor bewoners en overige belanghebbenden.

(Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl