Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 01 juni 2011 Grensverleggend Harenkarspel: bijeenkomst voor ondernemers op vrijdag 7 oktober 2011

Voor het eerst in de geschiedenis wordt een grote bijeenkomst gehouden voor en door de ondernemers van Harenkarspel. Dit onder de titel ‘Grensverleggend Harenkarspel’. Het vindt plaats op vrijdag 7 oktober 2011 in De Ooievaar te Warmenhuizen. Ondernemers van Harenkarspel worden hiervoor binnenkort uitgenodigd.

Gemeente Harenkarspel neemt het initiatief tot dit plaatselijk congres, in samenwerking met Bedrijvenvereniging Harenkarspel.

Het initiatief komt voort uit het economische beleid van de gemeente, waarin één van de actiepunten het verbeteren van het formeel en informeel overleg is. Het is dan ook een (netwerk)bijeenkomst voor zowel ondernemers als de politiek (raadsleden, college). Omdat elke ondernemer weet dat zijn of haar werk altijd vóór gaat, begint het congres aan het einde van de middag. De ondernemers van Harenkarspel krijgen dan vooral gelegenheid om in prettige en ontspannen sfeer direct contact met elkaar, met het gemeentebestuur en met andere betrokkenen te leggen.

Het is verrassend hoeveel kennis de mensen van elkaar opdoen tijdens dergelijke bijeenkomsten. Het thema wordt breed opgevat: grensverleggend in de vorm van andere (duurzame) manieren van omgaan met onze energie, maar ook in moderne manieren van contacten onderhouden en netwerken uitbreiden (nationaal en internationaal, social media) en in verband met de gemeentelijke fusie met Schagen en Zijpe.

Meer informatie en nadere berichtgeving over de bijeenkomst volgen binnenkort. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl