Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 09 juni 2011 KvK bijeenkomst over "Intellectueel Eigendom" op 28 juni 2011 in Alkmaar

Iedereen heeft met intellectueel eigendom te maken, maar weet jij wanneer welke wet wanneer van kracht is? Welke kennis is nuttig en waar kan je met je vragen terecht?

Op een praktische manier krijg je meer te weten over auteursrecht, merkenrecht, modellenrecht en octrooirecht. Hoe werkt het (niet)? Wanneer is wat van kracht? Wat te doen als iemand met jouw verworven rechten aan de haal gaat? En wat als jij een brief van een advocaat krijgt?

Handige tips van professionals met interessante cases uit de praktijk op dinsdag 28 juni 2011 van 15:00 uur tot 17:30 uur bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland in Alkmaar.

Programma

Even voorstellen

Onderschat de waarde van jouw intellectueel eigendom niet en schrijf je in voor de gratis bijeenkomst. Stuur een e-mail met je naam en bedrijfsnaam naar , je ontvangt zo snel als mogelijk een bevestiging van deelname. Er zijn slechts beperkt aantal plaatsen beschikbaar. (Bron: Ontwikkelingsbedrijf NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl