Business Nieuws: 19 augustus 2011 Inrichting ICT fusiegemeente Hollands Kroon definitief gegund aan PQR

De nog te vormen gemeente Hollands Kroon is onder meer gestart met de voorbereidingen betreffende ICT vanaf 1 januari 2012. De inrichting van de ICT-voorzieningen in het nieuwe gemeentehuis is gegund aan het bedrijf PQR uit De Meern. Om het juiste bedrijf te selecteren is er een aanbestedingsprocedure gevolgd.

Voortvarend te werk

PQR bepaalt gezamenlijk met de vier gemeenten wat nodig is voor de nieuwe gemeente Hollands Kroon aan ICT-voorzieningen. De bestaande ICT-omgevingen dienen tot één infrastructuur samengevoegd te worden. Op basis van de aanbesteding heeft PQR een voorstel uitgewerkt voor een flexibele en geautomatiseerde infrastructuur. Het betreft een moderne infrastructuur die alle producten en diensten van de nieuwe gemeente op alle niveaus ondersteunt. PQR en de systeembeheerders van de gemeenten zijn voortvarend aan de slag gegaan. Nadat de detailontwerpen voor de nieuwe infrastructuur gereed zijn, wordt gestart met het opbouwen en inrichten van de nieuwe ICT-omgeving.

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl