Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 september 2011 Themabijeenkomsten op 13 en 19 september 2011 voor ondernemers in toerisme en recreatie Noord-Holland

Na een succesvolle start in het voorjaar wordt project Lekker Logeren in het najaar vervolgd met de themabijeenkomsten. Alle ondernemers, startende ondernemers maar ook werknemers in toerisme en recreatie zijn weer van harte welkom op de reeks bijeenkomsten voor het opdoen van kennis en het netwerken met collega-ondernemers.

In september 2011 worden er twee themabijeenkomsten georganiseerd die starten met een inleiding over de vrijetijdsindustrie. Daarna volgen de aanwezigen één van de twee workshops die georganiseerd worden:

1. Dinsdag 13 september vanaf 19.30 uur in de Burgerij Dusseldorperweg 103 in Limmen. Met workshops over:

Deze workshops zijn in het voorjaar ook gegeven in Purmerend.

2. Maandag 19 september vanaf 19.30 uur op het hoofdkantoor van Rabobank Waterland en Omstreken, Wielingenstraat 2 in Purmerend. Met de workshops:

Lekker Logeren is een project voor iedereen die een droom heeft om te starten of al ondernemer is met een bedrijf in toerisme en recreatie. Er is in Laag Holland duidelijk behoefte aan kleinschalige kwalitatieve accommodaties en ander aanbod voor toeristen en recreanten. Het starten, onderhouden of uitbouwen van een onderneming vergt kennis van zaken, een grondige voorbereiding en een goed netwerk. Deskundige ondersteuning is daarbij een praktische hulp en die wordt u geboden in het project Lekker Logeren. Startende ondernemers (starters) en bestaande, ervaren ondernemers of werknemers (stayers) kunnen beide hun voordeel doen met de aangeboden kennis- en netwerkmomenten.

Aanmelden voor deze themabijeenkomsten is kosteloos en kan via het sturen van een e-mail naar Vermeld daarbij naam, eventuele bedrijfsnaam, woonplaats en voorkeur voor de workshop.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl