Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 03 november 2011 Hoe zou het zijn als ook de ondernemers in Den Helder de beschikking krijgen Breedband?

De bovenstaande begrippen staan centraal in de campagne die BreedNet in samenwerking met de Helderse Ondernemersvereniging (HOV), Detailhandels Federatie Den Helder, de gemeente Den Helder en BreedNet de komende maanden in Den Helder uitvoert. Deze begrippen drukken de positieve effecten uit die bedrijven en instellingen kunnen bereiken door het gebruik van breedband en de diensten die hierdoor mogelijk worden.

De campagne is in september 2011 op bedrijventerrein Kooypunt gestart. Op 8 november 2011 start de campagne voor de overige ondernemers in Den Helder met een informatiebijeenkomst waarin concreet wordt gepresenteerd hoe breedband ingezet kan worden en wat de voordelen en opbrengsten daarvan zijn ten opzichte van bijvoorbeeld een ADSL-verbinding die veel ondernemers op dit moment gebruiken.

Met breedband krijgen ondernemers bovendien de beschikking over innovatieve diensten voor internet, telefonie, camerabeveiliging op afstand, Cloud Computing, Online back-up en videovergaderen. Zo kunnen ondernemers een efficiënte bedrijfsvoering realiseren, is men beter bereikbaar en op de toekomst voorbereid.

Deze bijeenkomst vindt plaats bij restaurant Fore, van Foreestweg 20 in Julianadorp en begint om 19.30 uur.

Kansen

'De kansen die een betaalbare en open breedbandverbinding via de kabel of glasvezel biedt, kun je beschouwen als een 'toekomstopener' voor ondernemers,' zegt Niek de Jong, projectleider van BreedNet. 'Door gebruik te maken van breedband komen kansen binnen bereik die tot nu toe niet mogelijk waren en wordt de afstand tussen bedrijven onbelangrijk. Door de razendsnelle koppelingen werk je eigenlijk samen met mensen in bijvoorbeeld Limburg en China, alsof je op één locatie zit. Hierdoor komt de toekomst echt dichtbij.' Wethouder Kees Visser is een voorstander om het gebruik en de mogelijkheden van breedband in Den Helder te stimuleren. 'Met BreedNet kunnen wij nu profiteren van een breedbandnetwerk. Als u meedoet, geniet u meteen van een snelle, betrouwbare netwerkverbinding waardoor de werklocatie onbelangrijk wordt. Uw medewerkers, klanten en toeleveranciers kunnen overal werken, zij hebben altijd toegang tot uw bedrijf. Fileleed behoort tot het verleden en teamwork is een kwestie van flexibel samenwerken. Hiermee kunt u bovendien beschikken over innovatieve diensten voor internet, telefonie, camerabeveiliging op afstand, online back-up en videovergaderen. Zo voorziet u uw onderneming meteen van een efficiënte bedrijfsvoering en bent u beter bereikbaar.'

Belangstellenden kunnen zich voor deze informatiebijeenkomst opgeven via www.breednet.nl/events.

Programma

Locatie

Restaurant Fore
van Foreestweg 20
Julianadorp

(Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl