Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 17 november 2011 BreedNet bijeenkomst Schagen centrum op 17 november 2011

In Schagen is de BreedNet campagne in maart 2011 gestart met een informatiebijeenkomst voor ondernemers van de bedrijventerreinen Lagedijk en Witte Paal. Op 17 november start de campagne voor de ondernemers van het centrum van Schagen met een informatiebijeenkomst waarin concreet wordt gepresenteerd hoe breedband ingezet kan worden en wat de opbrengst daarvan is. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Best Western Slothotel Igesz, Markt 22 in Schagen en begint om 19.30 uur.

Kansen

'De kansen die een betaalbare en open breedbandverbinding biedt, kun je beschouwen als een 'toekomstopener' voor ondernemers,' zegt Niek de Jong, projectleider van BreedNet. 'Door gebruik te maken van breedband komen kansen binnen bereik die tot nu toe niet mogelijk waren en wordt de afstand tussen bedrijven onbelangrijk. Door de razendsnelle koppelingen werk je eigenlijk samen met mensen in bijvoorbeeld Limburg en China, alsof je op één locatie zit.

Hierdoor komt de toekomst echt dichtbij.'

Wethouder Beemsterboer is de drijvende kracht achter dit initiatief. 'We weten dat in onze gemeente veel bedrijven staan te springen om open breedband zodat ze wereldwijd kunnen werken. We helpen daarbij graag omdat we bedrijvigheid en werkgelegenheid stimuleren. Bedenk dat veel bedrijven uit onze gemeente over vijf jaar klanten over de hele wereld hebben en medewerkers die dankzij het 'nieuwe werken' overal vandaan werken. Daar zijn snelle verbindingen en interessantere diensten voor nodig.' U kunt zich via www.breednet.nl opgeven voor de informatieavond.

Programma 17 november 2011:

Locatie
Best Western Slothotel Igesz
Markt 22
1741 BS Schagen
(Bron: Breednet)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl