Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 08 december 2011 Atlantis Handelshuis presenteert Helderse Hallen

Mike Venekamp is in Den Helder een paar jaar geleden groothandel Atlantis Handelshuis, www.atlantishandelshuis.nl gestart. Het handelshuis heeft een zeer divers aanbod, van Waddengoud gecertificeerde producten en exotische rum vervoerd door zeilschip Tres Hombres tot en met groene internetdiensten en bouwmaterialen.

De overeenkomst tussen al deze producten is 'maatschappelijk verantwoord' en 'duurzaam' . Het handelsplatform van Atlantis Handelshuis wordt de Helderse Hallen dat tevens wordt ingericht als belevingscentrum.

Via De Helderse Hallen wil Mike ook graag de balans tussen het platteland en de Randstad herstellen door de handel in premium producten van het Noord-Hollandse platteland richting Randstad nieuw leven in te blazen. De Helderse Hallen ziet hij hiervoor als een pilot.

Bekijk de presentatie op http://toekomstindekop.blogspot.com/2011/11/pitch-1-mike-venekamp-helderse-hallen.html van Mike over De Helderse Hallen en reageer wat u ervan vindt. (Bron: Waddengoud)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl