Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 19 december 2011 Horeca Den Helder bepaalt zelf sluitingstijd op Tweede Kerstnacht 2011

De horecagelegenheden in Den Helder mogen in de nacht van maandag 26 december op dinsdag 27 december 2011 zelf bepalen hoe laat zij hun deuren sluiten.

Burgemeester Koen Schuiling van Den Helder komt hiermee tegemoet aan het verzoek van de Koninklijke Horeca Nederland afdeling Den Helder, om vrije sluitingstijden op Tweede Kerstdag toe te staan.

Voorwaarde

De burgemeester stelt daarbij de uitdrukkelijke voorwaarde dat de horecaondernemers voor deze nacht de beveiligingsmaatregelen treffen die ook van toepassing zijn op de zaterdagavonden (de avonden waarop in Den Helder gewoonlijk vrije sluitingstijden gelden). Die maatregelen zijn nodig om de orde in en rond de horecagelegenheden te handhaven. "Gebeurt dit niet, dan moeten de zaken om 02.00 uur dicht", aldus de burgemeester. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl