Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 02 april 2012 Startbijeenkomst Blueport Noord-West Nederland op vrijdag 13 april 2012 in Den Helder

Op vrijdag 13 april 2012 vindt de startbijeenkomst van Blueport Noord-West Nederland plaats bij Visafslag Hollands Noorden in Den Helder. Blueport Noord-West Nederland helpt de visserijsector bij economisch en ecologisch verantwoord duurzaam ondernemen. Tijdens de startbijeenkomst is er een interactief programma waarin ondernemers uit de sector tijdens workshops de kans krijgen om mee te denken over de richting van Blueport Noordwest Nederland.

Blueport Noordwest Nederland wordt medegefinancierd uit het Europees Visserijfonds. Er zijn in totaal 5 regionale Blueports in Nederland. Zij zijn allen gericht op het aanjagen van samenwerking, innovatie, bevorderen van ondernemerschap en versterken van afzetkracht in de regionale en landelijke visserijketens.

De Blueport Noord-West Nederland wordt gedragen door regionale partners, zoals de Productorganisaties Visserij, Visafslag Hollands Noorden, Zeehaven IJmuiden, Provincie Noord- Holland, Ontwikkelingsbedrijf NHN, vereniging Kust & Zee en verschillende kennisinstellingen en ondernemers uit de visserijsector.

De startconferentie begint om 14.30 uur. Geïnteresseerden kunnen zich nog aanmelden voor deze startconferentie. U kunt zich aanmelden via:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl