Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 14 mei 2012 Nieuw bedrijf in Hollands Kroon: FTS Trading - eerste paal geslagen

Op maandag 14 mei 2012 heeft wethouder Theo Meskers de eerste paal geslagen voor het bedrijf FTS Trading. Een belangrijke gebeurtenis voor zowel het bedrijf als voor Hollands Kroon. De komst van het bedrijf geeft namelijk een positieve impuls voor de economie in het gebied.

het slaan van de eerste paal

FTS is een duurzaam gecertificeerd bandeninzamelingsbedrijf, momenteel al gevestigd in Winkel. Zij verzamelen op een milieu verantwoorde wijze banden in en recyclen geheel volgens de richtlijnen van VROM en de Vereniging Band en Milieu. De banden worden gerecycled en hergebruikt voor bijvoorbeeld ondergronden van voetbalvelden en asfaltwegen. Ook exporteren zij het materiaal voor hergebruik naar diverse landen in en buiten Europa.

Het bedrijf vestigt zich in Middenmeer op de Industrieweg tegenover het bedrijf Faber.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl