Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 22 juni 2012 InHolland in Alkmaar op zoek naar exportcases voor studenten - Aanmelden tot 20 juli 2012

Heeft u exportplannen maar mist u de tijd om een voorstudie te verrichten? Dan is dit uw kans om op een voordelige wijze uw toekomstige exportmarkt in beeld te brengen.

Inholland in Alkmaar is op zoek naar bedrijven die een case willen aanleveren voor het exportprogramma van de vierdejaarsstudenten Marketing. De studenten kunnen u helpen bij uw exportplannen. De studenten komen geen stage lopen in uw bedrijf, u hoeft geen werkplek voor hen beschikbaar te stellen en er worden geen kosten in rekening gebracht. Wel wordt aan u gevraagd om Inholland Alkmaar te bezoeken om uw bedrijf en opdracht aan de studenten te presenteren en aanwezig te zijn bij de eindpresentatie. Het project loopt van begin september tot eind januari 2013. Aanmelden is mogelijk tot 20 juli 2012.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Marlies Springorum (InHolland) telefonisch te bereiken op 06-11449813. (Bron: Agriboard.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl