Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 augustus 2012 Een kijkje achter de schermen bij leveranciers van Albert Heijn uit de Kop van Noord-Holland (Augustus 2012)

Boeren en telers uit Andijk, Heerhugowaard, Medemblik, Middenmeer, Oud Karspel, Oude Niedorp, Sint Maarten, Sint Pancras, Waarland, Warmenhuizen houden in Augustus 2012 open dagen.

De Open Dagen vinden plaats tussen 10 en 16 uur. Bij sommige boeren en telers kunt u zich alleen inschrijven voor een bepaald tijdstip, bij andere boeren en telers bent u welkom tussen 10 en 16 uur wanneer het u uitkomt. Meer informatie over exacte tijdstippen vindt u in het inschrijfformulier en de bevestigingsmail. Opgeven voor deze dag gaat via de site van Albert Heijn http://www.ah.nl/open-dagen.

Battle 4 A Salad

Op 18 augustus 2012 organiseert B-Four te Warmenhuizen Agro een open dag. U kunt daar kijken naar het proces die de gewassen ondergaan om van klein plantje uit te groeien tot prachtige bladgewassen.

Wat kunt u verwachten van B-Four Agro op deze dag? Er worden demonstraties gegeven door de medewerkers; er is een kijkje te nemen op de landerijen, verder zijn er activiteiten voor de kinderen en is er een heuse "Battle 4 A Salad".

De deelnemers aan de "Battle 4 A Salad" (hiervoor zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar) maken met de voorhanden liggende groentes, fruit en specerijen een heerlijke salade, welke aan het einde van de dag beoordeeld zal worden.

De winnende salade krijgt een plaatsje op de menukaart van een restaurant uit de regio, wat natuurlijk een geweldige kroon is op het werk dat tijdens de open dag wordt geleverd in de "Battle 4 A Salad-arena". Voor de nummers 2 en drie wordt er ook een prijs beschikbaar gesteld. De overige deelnemers gaan ook niet met lege handen naar huis en ontvangen allen een passende attentie.

Opgeven voor de Battle s.v.p. via de mail .

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl