Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 19 september 2012 Vrouwennetwerken nader bekeken op 4 oktober 2012 in Heerhugowaard

Op 4 oktober 2012 organiseert de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland een speciaal vrouwenevent bij Restaurant Jules in Heerhugowaard. Uitgenodigd worden besturen en leden van vrouwennetwerken, aspirant-leden en vrouwelijk geïnteresseerden.

Er zijn inmiddels heel wat vrouwennetwerken actief in Noordwest-Holland. Wat zoekt een vrouw bij een vrouwennetwerk; meer zelfvertrouwen en steun? Of komt men naar de bijeenkomsten om kennis op te doen of omzet te genereren?

De Kamer van Koophandel stimuleert vrouwen om actief te zijn in een netwerk. Onder leiding van gespreksleider Alexandra van 't Geloof, bekend van de seminars Het succes van de Ondernemende Vrouw vinden discussies plaats over de specifieke verschillen tussen de netwerken en de drijfveer om lid te worden van een vrouwennetwerk. Voorzitters van vrouwennetwerken geven een toelichting op hun netwerk, maar ook VNO-NCW West en MKB Noordwest zijn aanwezig om hun gemixte netwerken toe te lichten. Van het publiek wordt een actieve rol gevraagd.

Alexandra van 't Geloof lardeert de discussie met inhoudelijke zaken, zoals visie en focus, valkuilen en kansen, kracht en kennis, creativiteit in acquisitie en presentatie van jezelf en je bedrijf.

Na het officiële deel is er gelegenheid onder het genot van een drankje en hapje kennis te maken met de leden van de diverse netwerken en te shoppen bij de diverse informatietafels.

Het programma start om 18.00 uur met een broodje, om half zeven opent de gespreksleider de bijeenkomst. Rond 22.00 uur is de avond afgelopen.

De entree is vrij. Vriendinnen, zussen en collega-ondernemers zijn van harte welkom. Informatie en aanmelden op www.kvk.nl/bijeenkomst/vrouwen-event.

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met mevrouw Janneke Brouwers, bedrijfsadviseur Kamer van Koophandel Noordwest-Holland, tel. 072-519 57 50 of met mevrouw Ch. Zeilstra, communicatiemanager KvK, tel. 06-520 713 52.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl