Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 16 oktober 2012 Bijeenkomst collectieve camerabeveiliging in Schagen op 16 oktober 2012 uitgesteld

Stadsmanagement Schagen meldt dat de voor vanavond - 16 oktober 2012 - vastgestelde informatieavond kan geen doorgang vinden om een tweetal redenen:

  1. De aan te passen en nader te onderbouwen aanvraag bij de Gemeente Schagen is nog niet definitief gereed. In overleg met concept Facilities is besloten gebruik te gaan maken van een extern adviseur (met ervaring met dergelijke projecten) om nut en noodzaak beter onderbouwd onder de aandacht van de Gemeente te brengen. Hierbij zal ook de toekomstige juridische structuur en eigendom van het camerasysteem nader worden uitgewerkt.
  2. Daarnaast is het aantal aanmeldingen te gering

Meer informatie op de website www.smsschagen.nl (Bron: Stadsmanagement Schagen)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl