Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 januari 2013 De week van 'Het Nieuwe Werken' voor de medewerkers van Hollands Kroon van 7 t/m 11 januari 2013

De medewerkers van gemeente Hollands Kroon werken volgens de principes van 'Het Nieuwe Werken'. Het Nieuwe Werken is een visie op werken waarbij de medewerker centraal staat.

De medewerker krijgt in deze visie (binnen bepaalde grenzen) de ruimte en vrijheid om te bepalen hoe hij werkt, waar hij werkt, wanneer hij werkt, waarmee hij werkt en met wie hij werkt. Hiervoor is een vernieuwing nodig van de fysieke werkplekken, de organisatiestructuur en -cultuur, de managementstijl en de mentaliteit van de medewerkers en managers. De week van 7 tot en met 11 januari 2013 staat bij gemeente Hollands Kroon in het teken van 'Het Nieuwe Werken'. In de hal bij de ontvangstbalie in De Ontmoeting aan de Verwachting 1 in Anna Paulowna staat een grote roze tent waar meer informatie is te vinden voor medewerkers.

Wilt u ook meer informatie over wat Het Nieuwe Werken inhoudt en hoe we daar bij de gemeente Hollands Kroon invulling aan geven kom dan gerust een kijkje nemen! (Bron: Gemeente Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl