Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 07 januari 2013 Bodem Belang BV uit Winkel gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2012

Op 3 januari 2013 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in De Vriendschap te 't Veld de Ondernemer van het Jaar 2012 bekend gemaakt. Bodem Belang BV uit Winkel werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2012.

De producten en diensten van Bodem Belang leggen de basis voor vele bouwwerken in Nederland. De jury vindt het knap dat Bodem Belang in de moeilijke tijd in de bouw toch haar hoofd goed boven water weet te houden. Bodem Belang investeert in de toekomst, onder meer door het verkrijgen en behouden van een zeer indrukwekkend aantal certificeringen.

Behalve Bodem Belang BV waren ook genomineerd: De Jager Scooters uit Winkel (tweede prijs), HBK2000 Besturingstechniek uit Winkel (derde prijs), en Koopman Racing uit Winkel. Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

Uitgebried verslag, fotos en meer informatie op de website van Bedrijvengroep Niedorp, www.bedrijvengroepniedorp.nl (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl