Business Nieuws: 07 januari 2013 Bodem Belang BV uit Winkel gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2012

Op 3 januari 2013 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in De Vriendschap te 't Veld de Ondernemer van het Jaar 2012 bekend gemaakt. Bodem Belang BV uit Winkel werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2012.

De producten en diensten van Bodem Belang leggen de basis voor vele bouwwerken in Nederland. De jury vindt het knap dat Bodem Belang in de moeilijke tijd in de bouw toch haar hoofd goed boven water weet te houden. Bodem Belang investeert in de toekomst, onder meer door het verkrijgen en behouden van een zeer indrukwekkend aantal certificeringen.

Behalve Bodem Belang BV waren ook genomineerd: De Jager Scooters uit Winkel (tweede prijs), HBK2000 Besturingstechniek uit Winkel (derde prijs), en Koopman Racing uit Winkel. Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

Uitgebried verslag, fotos en meer informatie op de website van Bedrijvengroep Niedorp, www.bedrijvengroepniedorp.nl (bron: Bedrijven Groep Niedorp)

Nieuws

Aanmelden

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Informatiezuilen
Numaco: Installatie en levering van gevel- en informatiezuilen op maat, diz dealer
www.numaco.nl

GALJOEN
Galjoen is een bedrijf gespecialiseerd in de markt van beroeps- en promotie-kleding met de nadruk op kwaliteit, veiligheid en draagcomfort. Productontwikkeling: Brandwerend Reddings / Overlevings Pak, Waadpak brandweer.
www.galjoen.nl